Epoksihartsi puulle. Epoxywood on tarkoitettu puun suojakerroksen tekemiseen, kunnostamiseen ja vahvistamiseen.

Epoxywood suojaa, vahvistaa ja kiillottaa puuta. Neste imeytyy matalan viskoosisuutensa ansiosta erittäin hyvin puun huokosiin. Tuotetta voi käyttää kaikkiin puulajeihin, lasikuituun sekä metalliin. Pintasuojan lisäksi Epoxywood korostaa hyvin puun rakennetta ja antaa esteettisen ulkomuodon. Täyteaineena voi käyttää myös lasirakeita 2/3 määrästä.

Tuote on väriltään kuivuneen oljen värinen, mutta läpinäkyvä. Se ei sovi paksun kerroksen valamiseen (siihen suosittelemme ResinPro Transparente -epoksihartsia). Liuottimeton rakenteellinen epoksi, joka on tarkoitettu erityisesti lasikuidusta, puusta ja monista muista materiaaleista valmistettujen esineiden rakentamiseen, suojaamiseen ja kunnostamiseen.

EPOXYWOOD on hyvin imeytyvä ja tarttuva sekä sääolosuhteita kestävä tuote, joka on korvaamaton pintojen huollossa ja suojaamisessa. Alukset saavat pintasuojan ja vedenkestävyyden, kun puuosat päällystetään Epoxywoodilla.

Epoxywoodilla käsitelty puu on täysin vedenkestävää ja pitkäikäistä säilyttäen puun elastisuuden ja lujuusominaisuudet.

Pinnan valmistelu
Ennen Epoxywoodin levittämistä varmista, että käsiteltävä pinta on täysin kuiva. Käsiteltävän puun tulee aina olla puhdas, öljytön ja liuottimeton. Suosittelemme hiomaan pinnat ennen tuotteen levittämistä.

Seoksen valmistaminen:
Sekoita osa A ja osa B määräsuhteessa 2:1 tai painon mukaan 70:30.
Sekoita vähintään 2 minuuttia.
Voidaan käyttää rullan, siveltimen tai sumuttimen kanssa.
Käytetään 30 minuuttia 20 °C:ssa.
Suosittelemme käyttämään epoksiohennetta välineiden puhdistamiseen.
Oikean vedenkestävyyden saavuttamiseksi levitä 3 kerrosta 12 tunnin välein.
Kovettuu 12–24 tunnin kuluessa, täydellinen kovettuminen 7 päivässä (20 °C).

Tekniset ominaisuudet:
väri: kuivunut olki
Liuottimeton rakenteellinen epoksi lasikuidusta, puusta ja monista muista materiaaleista valmistettujen esineiden rakentamiseen, suojaamiseen ja kunnostamiseen.