< TAKAISIN
Monikäyttöiset läpinäkyvät epoksihartsit
Läpinäkyvä epoksihartsi on erinomainen väline upeiden designratkaisujen luomiseen niille, jotka eivät halua tavallisia sisustuselementtejä. Valikoimassamme olevat Resin Pro -epoksit ovat erittäin läpinäkyviä eivätkä kellastu ajan myötä UV-säteilyn johdosta, jotta esineen ulkomuoto kestäisi pitkään.
Tällä sivulla tarjoamme sinulle valukäyttöön tarkoitettuja epokseja. Täyttämiseen tarkoitettu epoksihartsi on kaksikomponenttinen neste, joka koostuu hartsista ja kovetteesta. Kahden nesteen sekoittamisesta syntyy valumisominaisuuksiltaan erinomainen neste, joka takaa ihanteellisen muodon muottiin valettaessa.
Missä sitä voi käyttää?
Epoksilla voi päällystää lattioita, valmistaa hauskoja pöytiä, ikkunalautoja, työtasoja, lamppuja, pesualtaita ja kaikkea muuta, mitä voit kuvitella. Erityisen tarttuvuuden ansiosta paksumman epoksikerroksen sisään voi „upottaa“ lähes kaikkea (kolikoita, kasveja, puuta, keramiikkaa, muovia). Ainoa ehto on, ettei sisään valettava asia saa olla kostea, tai muuten epoksi ei kuivu. Kuivumisen jälkeen epoksihartsi on erittäin kestävää: se kestää hyvin kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua, ei likaannu ja se on helppo pitää puhtaana.
Kotisivultamme löytyvät Resin Pro -tuotesarjat on tarkoitettu sekä ammattilais- että kotikäyttöön.
Resin Pron edut muihin verrattuna ovat:
Lähes olematon kuplien muodostuminen valettaessa; helppo annostelukaava; sekoittuu helposti kovetteeseen; sekoittuu hyvin erilaisiin Resin Pro -väripigmentteihin; lähes tuoksuton valettaessa; nopea kuivuminen ja tärkeimpänä hinta-laatusuhde.
Lähetämme tuotteen sinulle aikaisintaan kahden päivän kuluttua Smartpostin tai Omnivan kautta.