Läpinäkyvä BIO-hartsi puulle, viimeistelyyn, veneiden valmistamiseen ja korjaamiseen.

Läpinäkyvä BIO ONE on USDA BioPreffered -sertifioitu ekologinen hartsi, joka sisältää runsaasti bioainesosia. Tuote on tarkoitettu yleiseen käyttöön: se sopii erinomaisesti puun käsittelyyn, pintakerrokseksi, liimaamiseen, täytekerrokseksi, pinnan palautukseen sekä koristeluun.

Mikä on tavallisen epoksihartsin ja USDA BioPreferred -sertifioidun epoksihartsin ero?

USDA BioPreffered -tuotteet ovat biologisesti vaarattomia tuotteita. Ne valmistetaan joko kasviperäisistä tuotteista tai muista maataloustuotteista, jotka korvaavat tavalliset maaöljypohjaiset tuotteet. USDA BioPreffered -tuotteet on valmistettu lähinnä biologisesti saaduista aineista, ja niiden määrää tuotteessa valvoo USDA käyttämällä ASTM D6866 -standardia.

KÄYTTÖOHJE:
  • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi mittaa kaksi osaa punnitsemalla. Suhde-ero ei saa ylittää 5 % suositellusta sekoitussuhteesta.
  • Sekoita tuotetta aina vähintään 2 minuutin ajan perusteellisesti. Aine tulee sekoittaa huolellisesti seokseen myös sekoitusastian reunoista ja pohjasta.
  • Yritä käyttää tuotetta ympäristössä, jonka lämpötila on tarkistettu, noudattamalla tuotteen optimaalisia erittelyjä.
  • Vältä korkeaa ilmankosteutta ja/tai kylmää lämpötilaa.
  • Parhaan mahdollisen liimauskyvyn takaamiseksi varmista, että pinta on kuiva, puhdas, roskaton ja öljytön. Liimattavan pinnan valmistelu hiomalla on erittäin suositeltavaa.
  • Tee etukäteen pieni testi selvittääksesi hartsien polymerisaatio-ominaisuudet työskentely-ympäristössäsi sekä hartsien sopivuus muihin materiaaleihin.

TEKNISET OMINAISUUDET:
sekoitussuhde (massan mukaan): 100:44
viskoosisuus: 500 cSt
käyttöaika: 18 min
geelimäisenä: 3 h
täydellinen kuivuminen: 7 päivää
väri: hieman kellertävä