ONE – TO – ONE - 1:1 (500g)

Myrkytön kaksikomponenttinen läpinäkyvä hartsi helppoon korujen valamiseen.

Tuote on tarkoitettu erityisesti koruja ja luovia projekteja varten. Tuotteen käyttämistä helpottaa hartsin ja kovetteen suhde 1:1, myrkyttömyys, läpinäkyvyys ja kestävyys. One-to-One -seosta voi haluttaessa valaa silikonimuotteihin, käyttää tulostettujen kuvien (valokuvat, kankaat, maalaukset) suojakerroksena ja käyttää erityisten koriste- ja design-elementtien valmistuksessa erilaisten täyteaineiden kanssa.

Kyseinen kaksikomponenttinen epoksihartsi on tarkoitettu ohuena kerroksena peittämiseen (alkaen 1 mm) ja enintään 2 cm paksujen muottien valamiseen. Tuote on täysin läpinäkyvä, itsetasoittuva ja takaa erinomaisen sopivuuden eri materiaalien välillä. Kaksikomponenttisen hartsin matala viskoosisuus vähentää ilmakuplien muodostumista kuivumisen jälkeen ja helpottaa hiilikuitujen kyllästämistä. Erinomainen kyky sietää ilmankosteutta takaa kiiltävän ja läpinäkyvän pinnan. Tuotetta voi käyttää useimpien epoksihartseille tarkoitettujen sävytysvärien kanssa.

HYÖDYT:
erittäin läpinäkyvä
erinomainen mekaaninen lujuus
pitkä käsittelyaika
kiiltävä viimeistelypinta
tuotetta voi sävyttää kaikilla epoksihartsille tarkoitetuilla sävytystahnoilla ja -jauheilla. Lisättävää sävyä voi käyttää 0,1–2 % hartsin määrästä.
Edellä mainittujen ominaisuuksien ansiosta One to One -epoksihartsi sopii parhaiten:
korujen ja silikonimuottien valmistukseen
pienoismalleihin
luovaan toimintaan
liimaamiseen
TEKNISET OMINAISUUDET:
KÄYTTÖAIKA (150 g 30 °C): 1 h 30 min
KATALYYSIN KESTO OHUENA KERROKSENA (1 mm 30 °C): 12 h
KATALYYSIN KESTO: 72 h (ohuissa kerroksissa materiaalin täydellistä kovettumista voi nopeuttaa nostamalla nesteen lämpötilaa)